Shoppa för varmare breddgrader

shutterstock_190782281

Med vintern intågande är det ju lätt hänt att man börjar drömma om värme, sol och bad. För alla som planerat att kanske åka söderöver i vinterns mitt är ju denna tid ett väldigt bra tillfälle att kolla runt lite efter lite passande saker, det är ju knappast så att sommargrejor är dyrare nu än i första halvan av året.

Det finns ett begrepp på engelska kallat ”northern hemisphere bias”, det betyder att vi på norra halvklotet inte tänker på hur olikt perspektivet kan vara för de som bor på det södra halvklotet. Just för denna artikel så är det ju en sak som väger väldigt tungt, nämligen att när vi här uppe har vinter är det ju sommar där nere. Detta är ju en av anledningarna till varför resor till söder om ekvatorn är så pass populära under vintern.

Bland de första saker man tänker på vid resor som dessa är ju badstränder och ett varmt dopp i havet och för de måste man ju såklart ha en fin baddräkt. I webbutiker som PHAX Swimwear kan man just nu hitta en hel del reor då sommaren är över och nya moden förväntas ta över nästa år.

Med den gassande solen har man ju även en bra ursäkt att skaffa sig en snygg solhatt också, de är ju inte bara ett perfekt komplement till baddräkten, den hjälper ju även till att skydda ögonen mot solen. Igen så är det ju värt att vända sig till specialiserade webbutiker så vet man att man kan få ett bra utbud, och när det gäller solhattar så kan man alltid titta förbi Hatshop.

Men hatten är såklart inte det enda sättet att skydda ögonen mot solen, man kan ju även se till att skaffa ett par nya solglasögon. Butiken SmartBuyGlasses har ett bra utbud av designer solglasögon som man kan stoltsera med på stranden.